آبکاری نقره به چه معناست و انجام آن در منزل چگونه است؟

مطالب این محتوا

معرفی کامل و جامع معنا و مفهوم آبکاری نقره و همچنین معرفی شیوه های آبکاری نقره در منزل، موضوع محتوایی است که در مقابل شما است.

آبکاری نقره یکی از موضوعاتی است که در دو مورد بسیار مهم و با اهمیت است؛ اولین آن ها در هنگام خرید و دومین مورد آن در سال های پس از خرید است که زیورآلات نقره شما دچار رنگ کدر و سیاه می شود.

در این محتوا گالری بانو تلاش کرده است تا تمامی دلایل سیاه شدن نقره، روش های آبکاری نقره و همچنین آبکاری نقره در منزل را در اختیار شما عزیزان قرار دهد و در پایان نیز به نکاتی اشاره شده است تا مدت زمان مقاومت زیورآلات شما را افزایش دهد.

آبکاری نقره - گالری بانو

آبکاری نقره یعنی چه؟

پوشش سطح هر رسانایی را به وسیله نقره و یا آلیاژ های آن، آبکاری نقره می گویند.منظور از آلیاژ های نقره، ترکیبات نقره با فلزهای دیگر است که بر روی سطوح مختلف کشیده می شود.

آبکاری نقره با شیوه های متعددی انجام می شود که مشهور ترین و معروف ترین آن ها آبکاری الکتریکی یا الکترودی است که گالری بانو در محتوایی جامع و مفصل در ارتباط با این موضوع، توضیحات جذابی را برای شما خریداران محترم منتشر کرده است.

اما تا به اینجا در ارتباط با آبکاری نقره یا پوشش کاری آن، توضیحات مختصری در اختیار شما عزیزان قرار دادیم، اما در ادامه به بررسی و معرفی دلایل انجام آبکاری نقره پرداخته ایم.

چرا باید برای زیورآلات، آبکاری نقره انجام دهیم؟

این موضوع به منظور دلایل مختلفی انجام می گیرد که در ادامه به بررسی هر کدام از آن ها پرداخته ایم.

  • اکسید شدن یا اکسیداسیون

دستبند نقره زنانه، گردنبند نقره زنانه و یا هر کدام از زیورآلات نقره شما پس از مدتی نیازمند این موضوع می شوند که یکی از دلایل آن، اکسیداسیون نقره است.

همان طور که می دانید، فلز سفید رنگ و براق نقره در دسته فلز های نجیب قرار می گیرد که تمامی عناصری که در این دسته بندی قرار می گیرند، به سرعت در مقابل اکسیژن واکنش نشان می دهند.

آبکاری نقره - گالری بانو

نکته ای که در ارتباط با فلز نقره وجود دارد این است که واکنش پذیری این فلز در مقایسه با آهن بسیار کمتر است و دیر تر، اکسید می شود.

به همین دلیل، یکی از مواردی که به عنوان دلایل این موضوع به شمار می رود، این موضوع است.

  • افزایش مقاومت سطح

همان طور که در محتوای “معرفی عیار های مختلف نقره” به صورت جامع و کامل به نرم بودن این فلز اشاره کردیم، یکی از دلایل اصلی این موضوع، افزایش مقاومت و جلوگیری از آسیب پذیری زیورآلات نقره شما است.

از آن جهت که نوع آبکاری نقره با میزان مقاومت آن رابطه مستقیم دارد، در محتوای دیگری به بررسی روش های مختلف آن پرداخته ایم که در قسمت وبلاگ سایت گالری بانو موجود می باشد.

  • زیبایی، جلوه و نمای بهتر

فلز نقره که به صورت زیورآلاتی همچون انگشتر نقره زنانه، سرویس نقره زنانه و یا هر کدام از دسته بندی های دیگری که در اختیار شما است، بعد از مدتی با گوگرد و هیدروژن سولفید، رابطه برقرار کرده و سبب ایجاد لایه ای سیاه رنگ بر روی محصول مورد نظر شما می شود که به این امر خوردگی شیمیایی فلز نقره نیز گفته می شود.

به همین منظور، یکی از مهم ترین و اصلی ترین دلایل موضوع مورد بحث ما، براق شدن، زیبایی و جلوه‌ی بهتر زیورآلات نقره شما است.

  • افزایش رسانایی الکتریکی

یکی دیگر از ویژگی هایی که از این موضوع استفاده می شود نیز، افزایش رسانایی الکتریکی است که به دلیل آن که این ویژگی ارتباطی با آبکاری نقره زیورآلات موضوع بحث ما ندارد، از شرح و بررسی این موضوع امتناع کرده ایم و در ادامه به معرفی روش های مختلف آبکاری نقره در منزل پرداخته ایم.

اما پیش از معرفی جامع و کامل روش های مختلف آبکاری نقره در منزل، توجه به این نکته که تمامی زیورآلات نقره امکان آبکاری مجدد را تا سالیان پیاپی دارند، خالی از لطف نیست.

البته در صورتی که خریداران محترم گالری بانو به فروشگاه ها و کارگاه های معتبر مراجعه کنند، به هیچ عنوان زیورآلات آن ها نیازمند آبکاری های مداوم نخواهد بود.

آبکاری نقره - گالری بانو

شیوه های مختلف آبکاری نقره در منزل چیست؟

آبکاری نقره در منزل عموما به دو شیوه انجام می پذیرد که گالری بانو، هر دوی این ویژگی ها را در این قسمت معرفی و با یکدیگر مقایسه کرده است.

  • آبکاری نقره در منزل به وسیله محلول نقره شور

محلول نقره شور، همان طور که از نامش پیدا است، محلولی است که به منظور این موضوع در منزل استفاده می شود.

هر یک از خریداران محترم می توانند این محلول را از فروشگاه ها و کارگاه های معتبر نقره خریداری کرده و به راحتی و در اسرع وقت، زیورآلات نقره خود را آبکاری نمایند.

این شیوه به عنوان یکی از پیش پا افتاده ترین روش های موضوع مورد بحث این مقاله در منزل است که عموما خریداران محترم از آن استفاده می کنند.

  • آبکاری نقره در منزل با استفاده از پولیش صنعتی

یکی دیگر از روش های خانگی و راحتی که به عنوان روش های آبکاری نقره در منزل به شمار می رود، استفاده از پولیش صنعتی است.

در مرحله اول نقره خود را با استفاده از شوینده شسته و با یک دستمال نخی به صورت کامل خشک می کنیم.

در مرحله دوم، دستمال نخی دیگری را که تماما خشک است به پولیش صنعتی آغشته می کنیم.

در مرحله بعدی دستمال نخی را بر روی قسمت های سیاه رنگ نقره خود می کشیم تا شروع به کمرنگ شدن و از بین رفتن کنند. یکی از نکاتی که دردسر این روش را نسبت به شیوه قبلی بیشتر می کند، دقت به مدت زمانی است که پولش بر روی سطح نقره می ماند. توجه به این موضوع به این دلیل است که اگر مدت زمان زیادی این ماده بر روی محصول شما بماند، سبب از بین رفتن آن می شود.

مرحله چهارم که به عنوان آخرین مرحله از این شیوه آبکاری نقره در منزل است، پاک کردن تمامی سطوح از پولیش آغشته شده به نقره است.

آبکاری نقره - گالری بانو

دو شیوه ای که به معرفی و بررسی آن ها پرداختیم، به عنوان روش های این موضوع در منزل شناخته می شود که هر کدام از آن ها نیازمند دقت و تجربه کافی می باشد.

گالری بانو، به عنوان یکی از فروشندگانی که تمامی فرآیند های مربوط به زیورآلات نقره را اعم از فروش، خدمات و خرید آن ها را انجام می دهد، همواره تلاش کرده است تا محصولات خود را با بهترین کیفیت در اختیار خریداران محترم قرار دهد.

5/5 - (2 امتیاز)

2 نظر در “آبکاری نقره به چه معناست و انجام آن در منزل چگونه است؟

  1. زهرا گفت:

    واقعا جوابگو بود نقره هام مثل روز اول شد

    1. علی میری گفت:

      سلام و ممنون از شما خانوم زهرای عزیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فروشگاه
خانه